13 Nisan 2008 Pazar

Sucuklu kolay Pizza


Memleketten bu kadar uzak olup, memleketi hatirlatacak tatlar kesvedince o anin en mutlu insani sen oluveriyorsun. O ani yasatan nadir tatlardan biri bu, himmm...
  • Malzemeler:
  • chibato, Italyan ekmegi
  • acuka
  • sucuk, dilimlenmis
  • sogan, ince halkalar halinde dogranmis
  • kirmizi dolmalik biber, seritler halinde dogranmis
  • domates, halkalar halinde dilimlenmis
  • bolca kasar peyniri, rendelenmis.
  • Hazirlanisi:
  • firini turbo200, normal 220 derecede isitin.
  • ekmegi yataylamasina ortadan keserek ikiye ayirin.
  • elde ettiginiz uzun iki dilimin uzerine Acukayi surun.
  • rendelenmis kasar peyniri serpistirin.
  • sucuk dilimleri, biber, sogan ve domates halkalarini yerlestirip, kalan rendelenmis peyniri serpistirin. Gerekirse tuz-karabiberle tatlandirin
  • 200 derecede firinda, peynirler eriyip, üstü kizarana kadar yaklasik 30-40dk pisirin, bayilacaksiniz, yummy...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder